Мариян Станков-Мон Дьо, който преди дни обяви, че е заразен с коронавирус, сподели със своите последователи в Инстаграм как преминава лечението му, как се чувства и какво е мнението му за COVID-19, обхванал целия свят. 

Тв водещият разказа в Инстаграм, че е болен от 12 дни и показа снимка с купища лекарства, които пие и са предписани от личната му лекарка. Мон Дьо също успокои феновете си, че вече се чувства много по-добре, минава леко през това и не иска да хленчи. 

Ето какво още сподели той на поредица от истории в социалната мрежа:

"Не ме е страх от болестта. Разбира се, има моменти, в които мисля върху реалността и какво причинява този вирус, но не се поддавам на негативни мисли. За мен е достатъчна победа, че мога в такива времена да посрещна подобно изпитание без крайна емоция. Това преди години беше невъзможно, но моят терапевт направи чудеса с мен. 

Не знам кой, какво нарича страшно, а и не искам да влизам в тази полемика. Прочетох отвратителни неща за себе си, след като разказах, че дадох положителен тест за коронавирус. И разбрах едно - няма нормалност, липсва емпатия, липсва морал и липсва мислене. Изобщо няма да обяснявам какво представлява коронавирусът и как всеки ден той буквално прави каквото си поиска. Всеки ден е различен. Различно неприятен. Не може да му се отрече, че е изобретателен."

Мариян Станков съветва още последователите си да слушат само един човек - личния си лекар. 

"Всеки ще се опитва да дава съвети какво трябва и какво не. Слушай ги, но до там. Личният лекар знае най-добре какво трябва да се прави." - категоричен е Мон Дьо.