Участнички от култовото предаване „Ергенът” бяха забелязани да се забавляват в популярен пловдивски клуб на 8 април. Пловдивчанката Габриела Цонева, носителката на титлата „Мис България” Кристина Пламенова и Мария, която отпадна още в началото на надпреварата присъстваха на откриването на Bushido Club, който преди дни се завърна с нова ексклузивна визия и концепция за нощни забавления.

През цялата вечер кандидатките за слава се забавляваха под звуците на актуални ритми, като момичетата не пропуснаха да публикуват снимки и сторита от откриването на клуба.

В същата вечер, но на друго място под тепетата бе забелязан и Ергенът- Евгени Генчев. Пианистът бе на първия ред в публиката в Plovdiv Event Center, a поводът за появяването му бе спектакълът на Яна Борисова "За любовта" с участието на Цветана Манева, Юлиян Вергов, Александра Сърчаджиева, Боряна Братоева и други. Над 500 души слушаха със затаен дъх пърформанса на носителката на четири награди "Икар". 

Спектакълът "за любовта..." е една нежна, смешна и покъртителна изповед на няколко души, които ежедневно се борят за правото си на любов и с ужаса от самотата.

Дали Евгени е намерил любовта в риалити формата, ще разберем на финала. В компанията му не бе забелязана нито една от участничките в предаването, а дамите от публиката насочиха предпочитанията за автограф към Юлиян Вергов, който с удоволствие разписваше билети и се снимаше с почитателките си. 

Тридневно OPEN PARTY! Ексклузивен клуб в Пловдив се завърна с нова визия и незабравимо шоуУникалното визуално, музикално и пърформънс шоу в Bushido club продължава и тази вечер

Габриела Цонева, Кристина Пламенова и Мария в Bushido club

Eргенът Евгени Генчев в Plovdiv Event Center