Хубавите новини за моделът Кристин Илиева се редят една след друга. След като тя вече се възстановява след преживяната травма и се намира в добро здравословно състояние, тя сбъдна и една от мечтите си. 

Българката грейна не само на страниците, но и стана лице на корицата на известното модно списание "Вог".

Прекрасната новина Кристин сподели със своите последователи, като публикува снимки и текст в личните си профили. Ето какво написа тя:

"Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?” Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?!
Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорър ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане.
Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията!
Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!"

Кристин Илиева: Днес става една година от инцидента. Най-тежката за мен и близките миКъм текста моделката добави серия от снимки с различни мотивиращи цитати