Мис Плеймейт 2019 се похвали в автомобил, който се счита за идеалната дамска кола в Щатите - Mercedes G 500 4x4

Михаела Тодорова не веднъж е споделяла, че любимият и цвят е розовият и явно именно за това е взела решението да "напудри" новия звяр в гаража си именно в този нюанс. 

Знойната блондинка не пропусна да застане пред обектива, позирайки гордо до джипа и очаквано, избра тоалет също в "барби стил". 

Автомобилното „чудовище“ е качено върху 24-инчови розови джанти, върху които са монтирани офроуд гуми. Явно госпожицата иска да гледа много отвисоко останалите участници в движението или има сериозни намерения да се впусне в приключения по тежки терени. 

За сбъдването на розовите си сънища, носителката на титлата Мис Плеймейт 2019 навярно е платила сериозна сума, но не е изключено и колата да е подарък от обожател на Михаела, а те не са никак малко. 

Една от най-апетитните мадами в родния хайлайф трудно прие кончината на бизнесмена Христо Сираков. "Не искам да възприема,че това се случва... ти беше най-истинския човек,който познавам! Благодаря ти за всички прекрасни спомени с теб! Липсваш ми и много те обичам !" - написа тя в мрежата.