На чело на журито в избора за най-красивата българка за 2019-а година ще застанат четири носителки на титлата Мис България -  Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната коронясана красавица Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019. Красивата бургазлийка е и едно от лицата на традиционния партньор на престижния конкурс – Christian Of Roma.

Към журито ще се присъедини и наследницата на лидера в индустрията на красотата в България Мария Кристиано. Младият експерт преди броени дни се дипломира в престижния Instituto Europeo di Design, Милано, като специалист в модния маркетинг. Веднага след това тя започна работа за компанията, като не пропусна провеждането на всеки един от регионалните издания на конкурса за красота. В най-оспорваните битки между претендентките, Румяна Данаилова във Варна и Михаела Едрева в Бургас, избрани за лица на Christian Of Roma, триумфираха с короната. Те ще се състезават за бляскавата титла в рамките на големия финал на МИС БЪЛГАРИЯ на 21.11.2019, четвъртък от 19ч., в зала Рейнбоу Плаза, София!

Както всяка година, участничките в конкурса се ангажират с конкретна социална или екологична  кауза. Тази година те се обявяват  в защита на планетата от Глобалното замърсяване-екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята. Въздействащо начало на шоуто е подчинено на основната тема на конкурса:  „Green Planet – Fresh Air“. Това ще бъде уникален танц -дефиле в нетрадиционен стайлинг  и визуални картини, съчетани с красотата, устрема на младостта и увереността  на девойките, че трябва да  живеят на чиста Планета, където да са щастливи, да създадат семейство и да отглеждат своите деца! Режисьор на спектакъла отново е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов. Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео. Участничките  ще дефилират с облекла на  бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“.  Както всяка година, така и в актуалното издание на Мис България бекстейджът ще бъде поверен на екипа от стилисти на Christian of Roma,  ръководен от Владимир Атанасов.

В програмата, своите изпълнения ще представят  Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов, а Евгени Минчев ще направи премиера на своята версия на песента „Гълъбо“.

Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел - Велинград, Орехите , Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma. Официален превозвач на конкурса е Дари Травел. Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс. Те ще получат подаръци от Christian of Roma, Гарлен, очила GaGa, Делфина,  Сара Пен и колбаси „Орехите“.

Избират новата "Мис България" 2019 след часове! Вижте кандидаткитеСред красавиците са пловдивчанката Стелияна Иванова и Мария Попова от Асеновград