Мис България 2015 Марина Войкова стана майка на момиченце. За благата вест съобщи самата тя, като публикува снимка на бебето в личния си профил. 

"Добре дошла на нашата малка звезда" - написа тя, след което заваляха честитки и пожелания от близки и приятели на семейтвото.

Това е първо дете за красавицата и съпругът й Давид Бонев. Двамата все още не разкриват какво име ще носи пеленачето. 

Припомняме, че Марина Войкова каза заветното "да" на годеника си Давид Бонев, навръх Свети Валентин. Влюбените бяха организирали скромна церемония в тесен семеен кръг. "The best day of my life" написа банкерът Давид Бонев под снимка от сватбата им в Instagram.

Миската от Елин Пелин получи предложението за брак на плажа в Пукет, където с огнени букви, разположени на пясъка, романтичният й съпруг изписал Wii You Marry Me (Ще се омъжиш ли за мен). Припомняме, че двамата се запознават във Facebook и след това се срещат. "Досега не ми се беше случвало някой да ми въздейства чак толкова. Интелект, съчетан с много талант" - казва за любовта на живота си Войкова. 

Днешният 5 декември се оказа специален и за още едно младо семействто - Теа Минкова и Наум Шопов, които също се сдобиха с наследник - момиченца на име Амая. 

Теа Минкова роди момиченце! Носи името АмаяЩастливата новина сподели таткото Наум Шопов