Изминаха 26 години, откакто сръбската звезда Светлана Цеца Ражнатович се омъжи за Желко Ражнатович Аркан на 19 февруари и за тяхната сватба се говори не само в цяла Югославия, но и много по-широко.

„Сватбата на десетилетието“, както мнозина нарекоха събитието, беше излъчена на живо по телевизията и преди да замине за родния град на Цеца, Зитораджа, във вила на улица „Лютице Богдана“, свещеник прочете молитва за щастливо пътуване, последвана от колона от шестдесет превозни средства, които в шест сутринта отидоха до родното място на Цеца.

Желко Ражнатович Аркан беше с черногорски народни носии, докато певицата беше със сръбска.

След двучасово пътуване младоженците пристигнаха в Зитораджа, а след това последва традиционният сръбски обичай - стрелба в ябълка с пушка. Желко успя да събори плода от 6-ия път.

Последва закупуването на булката! Аркан първо даде няколкостотин германски марки, но след като това не беше достатъчно, той  отвори кесия пред себе си, в която имаше огромно количество пари и скъпа диамантена гривна. И това не стигна, а бъдещият жених трябваше да свали златния часовник и скъпоценен пръстен от ръката си, както и украшенията на приятелите си.

Много свещеници присъстваха на тази сватба, а Цеца влезе в църквата с пищна сватбена рокля, която през 2019 година (24 години по-късно) облече снаха и Богдана на църковната сватба със сина на сръбската звезда - Велко Ражнатович. Кума на Светлана Ражнатович беше Мая Павич, една от най-известните телевизионни водещи тогата, докато кумът беше Борислав Пелевич. 

Синът на Цеца и Аркан си купи булка за 20 000 евроБогдана бе ослепителна в сватбена рокля, която сръбската звезда облече преди 24 години

След сватбата младоженците напуснаха църквата на Свети Архангел Гавраил и се насочиха към семейната къща, където бяха приветствани от майката на Желко - Славка Йосифович, която подари на Цеца златен дукат. Тогава тя каза: „Давам ви този златен дукат, който е от 1700 година. От прабаба ми. Нека вашият брак бъде щастлив и дълготраен.“

След това младоженците отидоха в най-големия хотел в Белград през онези години, където ги чакаха над 800 гости. Те приветстваха пристигането на младоженците с бурни аплодисменти, а Цеца и Аркан се преоблякоха за трети път. След народната носия и сватбената рокля булката беше с дълга бяла рокля, а младоженецът - със смокинг.

Сред гостите в хотела по това време бяха многобройни публични личности, от политици до певци и спортисти. Масите бяха украсени с цветя, пристигнали от Холандия, докато тортата тежеше повече от 70 килограма. Групата на Цеца свири на тържеството, както и два тромпет оркестъра. В един момент младоженците танцуваха и скоро целият подиум се изпълни с игриви гости.

Първата песен на сватбата изпя Мерима Негомир, песента „Рузмарин“. След народната музика последва забавлението, а гостите се радваха до ранните сутрешни часове.

Микрофонът на сватбата беше взет от Ана Бекута, Мира Шкорич, Шабан Шаулич, Джей, Лепа Луки, Нада Топчаагиги, Вики Милкови и много други. Самата булка пя „Đurđevdan“, „Zajdi zajdi“ и „Vranjanka“. Младоженците първи напуснаха сватбеното тържество, желаейки да спазят традицията и обичаите.