Милионерската наследница Теодора Балабанова получи огромен и невероятно красив букет от червени рози за своя юбилей. Романтичната изненада бе дело на нейния съпруг Атанас Петров, с когото имат син. 

Дъщерята на първомайския бос Йордан Балабанова–Даци стана на 30 и се чувства по-щастлива и обичана от всякога. 

Букетът от кървавочервени рози върви и с надпис в златен шрифт гласящ "Обичам те, любов моя!"

Рожденичката Теодора Балабанова

Своя празник тя отбеляза с тесен кръг, само с най-любимите си хора, като през изминалия месец сподели, че голямото парти се отменя за догодина, предвид ситуацията в момента и наложените мерки, които не позволяват събирането на повече от 15 души на едно място.

Сред изненадите за Теодора Балабанова беше и бутикова шоколадова торта, украсена със захарни цветя и френски макарони. 

Чаровната рожденичка не пропусна да сподели снимки от своя празник в мрежата и написа дълго послание, което събра стотици пожелания и хубави думи от приятели. 

"It’s My Birthday!
Беше година, в която ми се искаше да се случат неща, които така и не дойдоха.
И никак не съм тъжна, вълнувам се дори за догодина, когато вярвам всичко ще се сбъдне така, както съм го мечтала.
Получих шансове, които грабнах, допуснах до сърцето си хора, които ме правят щастлива и израснах още мъничко като човек. Разбрах, които приятели да оставя близо до мен и с кои вече мислим различно, дори и с такива, в които живеем в различни светове.
Обичах повече, смях се повече, плаках мъничко, но си оставам все така усмихната и вярваща в сбъдването на мечти!
Разбрах, че красотата и суетата са до време. След себе си трябва да оставиш нещо, да градиш, да пътуваш, да видиш, да усетиш, да преживееш, да плачеш, да се смееш и отново да започнеш отначало - да живееш.
Пожелавам си повече от “истинското”! Истинска любов, приятелство, чувства, думи, смях! Да прегръщам всеки ден от сърце любимите същества.
За тези 30 години направих най-важното за себе си - създадох дом и дарих живот! У дома трябва да е мирно и щастливо, защото винаги се връщаме там. Трябва да си постлал обич, за да стъпваш по обич и да усещаш уют, когато завъртиш ключа отвътре. Семейството е всичко, от което имам нужда, дори когато целият свят навън се руши! Защото няма по-здрава крепост от тази, с която всяка тухличка е слепена с любов! Няма по-сигурно място на света от дом, пълен с любов! И имам дете, на което ще дам целия си свят! Живея за всяка негова усмивка, треперя на всяко мигване и разбрах какво е да дадеш цялото си сърце... абсолютно цялото! Сутрин се будим заедно и откриваме света, учим се на търпение, на щастие и на малките неща!
Разбрах какво е да създадеш най-хубавото нещо на света!
Моят списък с желания! 
Искам да ме чака много щастие. Всеки подарък да е пълен с любов. Да имам семейство, с което да сме заедно завинаги. Да има смисъл във всички ми дни. Да работя това, което сърцето ми иска и да пътувам из целия свят. Но от всичко най-много мечтая за здраве за мен и всички мои любими хора на света. Искам наоколо да виждам повече доброта. И нека всеки ден да има нещо, което да оставя следа в сърцето ми... Пожелавам си! " - гласи написаното от Теодора Балабанова в Инстаграм. 

Теодора и Атанас имат прекрасен син Алекзандър, който през месец ноември 2020 година навърши 2 годинки. 

Празничното тържество в чест на малкия юнак се състоя в елегантния пловдивски ресторант SOHO Day & Night, част от мегакомплекса 7PONTS.

Украсата за детското парти се състоеше от множество балони в черно и златно, а водещата тема бе вдъхновена от супер мощния автомобил "Ламборгини".

Парти "Ламборгини" за 2-ия рожден ден на внука на Йордан Балабанов - ДациТеодора Балабанова и Атанас Петров организираха вълшебен рожден ден за малкия Алекзандър в пловдивския ресторант SOHO Day & Night