Миглена Каканашева-Мегз и Румен Рончев бяха сред най-обсъжданите двойки през тази година. Дизайнерката на няколко пъти публикува снимки с любимия си, а в постовете под тях споделяше колко щастлива и влюбена се чувства. 

Двамата обаче и до ден днешен не бяха разказвали подробности около връзката си. В момента, Мегз е сред участниците в предаването "Черешката на тортата" като именно в него сподели някои пикантерии за това как се е запознала с бизнесмена Румен Рончев и как се е зародила любовта помежду им. 

Двамата се познават от 2015 година, а нещото, което ги събрало било работата. Рончев продал плат на Мегз, но при него навярно чувствата се зародили веднага, а любовта била от пръв поглед, тъй като последвали поредица от съобщения, адресирани до Каканашева. И така цели 4 години!

След време съдбата отново срещнала дизайнерката и бизнесмена, а целта на срещата им била свързана пак с работа. Този път Мегз искала да купи имот на Румен Рончев, а причината - бил в съседство на нейния цех, а тя искала да разширява производството си.

Тогава бизнесменът настоял за лична среща, въпреки че дизайнерката искала да изпрати свой роднина. От тогава са неразделни.

Към днешна дата, Румен Рончев е в процес на развод със съпругата си и няма никаква пречка за любовта им.