Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз се похвали с ново работно място. Тя е решила да влезе в света на маркетинга, като е убедена, че е природен талант и е най-добра в това да измисля начини и техники, които да привличат вниманието на аудиторията. 

Новината тя съобщи посредством социалните мрежи, само седмица след като се забърка в поредния светски скандал, като обвини журналиста Мартин Карбовски, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски от своя страна, пък бе категоричен, че ще я съди, както нея, така и всеки друг, който разпространява подобни версии по негов адрес.

Ето какво гласи написането от Каканашева в профилите и:

"Хей хора, представям ви новото си работно място. От около 2 месеца освен с нещата с модния ми бранд съм и ръководител на екип social media маркетинг. Може би много от вас ще си кажат - “ох отново ли нещо ново”. Но хора - аз съм на 30. Животът ми е мода и дрехи от 13 годишна. Била съм Megz цели 17 години. Мога и искам да правя и други неща. Повечето от вас знаят, че съм буквално природен талант на тема “създаване на съдържание” и маркетинг. Аз съм най-добра в това да измислям начини и техники, които да привличат вниманието ви. Оказа се, че това е доста ценно качество в света на маркетинга и една от големите маркетингови агенции в страната ни ме покани да съм част от екипа им преди 2 месеца. Реших да опитам и засега е супер."

Мегз допълни още, че новата и работата, както и проектът и с фолк певецът Галин са нейните нови пътища, които отговарят на новото и лице и на мечтите и към днешна дата.

Карбовски към Мегз: Ако сексът за теб бе така избирателен, щеше ли да спиш с автокрадци?Дизайнерката публикува съобщения, за които твърди, че са изпратени от водещия