Богинята на нощния живот умее да впечатлява и да поднася изключително приятни изненади на своите гости. Вижте какво се случи през изминалите четири парти вечери.
 
В сряда вечер Megami Club Plovdiv посрещна Анелия. Звездата, чийто последен клип към песента "Просяци", се спряга за един от най-скъпоструващите проекти, правени от роден изпълнител, блесна на сцената с визия. Тя покори сърцата на гостите със свездния си репертор. 
 
 
Тони Стораро в четвъртък вечер накара гостите да се отпуснат под звуците на най-големите му хитове. Човекът-глас има много богат репертоар и се постара да изпълни възможно най-много песни от него за публиката в Megami Club Plovdiv.
 
 
Петъчната нощ в Богинята на нощния живот беше наситена с много приятни изненади и силно ВИП присъствие. Специално и с удоволствие Алисия пя хит след хит. Песните й са уникални и феновете ги обожават. Така изпълнителката на "Любов ли е" осъществи последния за седмицата лайв в Megami Club Plovdiv. Но това съвсем не беше всичко, което се случи през вечерта.
 
 
 
Специален музикален гост на Богинята на нощния беше топ сензацията на сръбската музика Емина Туфо. Тя зарадва публиката в клуба като изпълни няколко песни на сцената.
 
 
Същата вечер, след участието си в прословутия W Club, рап-сензацията Криско реши да разпусне в Megami Club. Николета Радукова, собственик на най-продаваната марка "Nikole Collection" също блестеше в Богинята на нощния живот. Из светските среди се носи слух, че рапърът и дизайнерката обмислят общ проект. Със сигурност ни очаква нещо интересно.
 
 
Галин с Преслава и Азис ще направят седмицата в Megami Club Plovdiv зашеметяваща!
 
Богинята на нощния живот ще посрещне звездите на поп-фолка в България, които просто нямат нужда от представяне. Тях ги обичат всички, те са тотални фаворити на почитателите и освен всичко останало са изключителни хора.
В сряда, първи, ще е Галин. Представителят на най-новата вълна изпълнители в България ще ви очаква и обещава последния си хит "Как си, кажи" да звучи няколко пъти през вечерта. 
 
 
Тоталният лидер, певицата, която е не просто представител на бранша, тя е самият поп-фолк - Преслава, ще гостува на Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейните песни все ще се пеят, нейното име винаги ще вълнува феновете. Заповядайте и се насладете на нейното звездно присъствие в заведението.
 
Феноменът, този, който не се побира в граници - Азис в петък ще е в своя пловдивски дом. Богинята на нощния живот е мястото, в което той се чувства наистина като у дома си и това му дава свободата да бъде себе си, да прави вечерите уникални, такива, каквито ги почувства на момента.
 
И нали не сте забравили. Тъй като Megami Club Plovdiv стъпи под тепетата точно преди една година, през целия месец ноември от понеделник до петък входът ще е свободен за всички до полунощ.