Дни остават до началото на най-емоционалният и празничен месец от годината. Подобаващо посрещане на декември планират от W Club, а обещанието към всички посетители са горещи нощи, култови партита и настроение на макс. 

Специалните гости и интересни събития ще се редят едно след друго във всеки ден от седмицата, а старт ще бъде даден още днес. 

Вторник вечер е запазена за Марсо и Бобката – или иначе казано Murda Boyz, които отново ще дойдат под тепетата за тематичното черно парти  “Back to Black”.

За последната една година те избухнаха и разбиха класациите с хитовото рап парче „Пие ми се”, с което обещават, че „тази нощ ще ви е като на бала” и взеха участие заедно с MBT, BM, Bandata Na Ruba и HOMELESZ в песента „Скандали”, която също стана хит сред младото поколение.

Специално за феновете си в Пловдив, рап изпълнителите ще изпълнят и "Купени и продадени", "Искаш", "Мороко" и много други парчета от репертоара си. Част от музикалната програма ще стане и парчето, което момчетата от Murda Boyz изпълняват съвместно с рапъра Димчо, носещо заглавието "Времето ще покаже".

Сряда вечер пък е ангажирана със специалното събитие "Лъжливи рими". С хитова музика и купон на макс идва петъчната вечер, когато на сцената на W Club ще се качат едни от най-големите имена на България и света, които ще дадат старта на голямото зимно избухване.

Диджей Маскота, чието истинско име е Мирослав Петков, ще е цяла вечер зад пулта и смята да завихри парти атмосферата до степен на зрелищен торнадо купон. За кратко време диджеят успя да се ноложи сред топ имената в бранша. Партитата, на които той присъства, се помнят дълго, а местата в клубовете, които той посещава, свършват бързо. Затова, побързайте!

Заедно с него в програмата ще се присъединят D-Trax и C-Fusion, които отново ще припомнят своя отличителен стил и ще ви вдигнат на крака със солидни парти тракове.

Подгответе се за експлозия на сетивата – звук, танц и невероятна обстановка в W Club точно в 22:00 часа!

Ден по-късно, в събота вечер, в най-посещавания пловдивски клуб ще стане много много горещо, напук на ниските температури! Най-интересно ще бъде за женската половина, които ще могат да се насладят на куп атлетични мъже, които ще се борят за титлата "Мистър Пловдив". 

Грандиозното събитие ще бъде съпътствано и от гост-изпълтел. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани.

Най-вероятно вече се досещате, че това е не кой да е, а уникалния диджей Таркан, който готви парти от световна величина. Заедно с него на сцената ще излезе и скандалната Lady-B.

Експлозия на сетивата – звук, танц и невероятна обстановка! Tанците и доброто настроение са гарантирани, затова слагайте новите дрехи и се пригответе за едни от най-добрите партита за сезона, само в W Club Пловдив.