Най-актуалният поп-фолк изпълнител, а от тази седмица и треньор в „Гласът на България” - Меди, се качва тази вечер на сцената на клуб Bushido.

Преди концерта в комплекс 7points ще работи пункт за антигенни тестове, който e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно всички, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. Всеки ден комплекс 7points ще заплаща тестовете на всички избрали да се забавляват в Bushido, Onyx, La Opera и Djanam Steak House. 

Звездата от жанра ще изпълни най-големите си хитове, сред които „Искам само да те питам”, „Мама не дава”, „Параноя”, „Зарязан”, съвместният им проект с Константин - „Майната ти, Свети Валентин“, а и песента „Да си тук”, която се превърна в тотален хит, а тази неделя беше изпята и на сцената на „Гласът на България”, където беше посрещнат възторжено от музикалните треньори - Иван Лечев, Галена, Любо Киров и Дара. 

В клуб Bushido тази седмица темата е Halloween, а партито в нощта на Вси светии носи името Horror BURLESQUE. Балетът на клуба първо ще ви смае с невероятните си Хелоуин костюми и грим, а след това ще разгорещят страстите с изкусителни движения. 

Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Вече започнаха и резервациите за предстоящите балове през 2022 година. Ако и вие имате желанието да прекарате една незабравима нощ в най-актуалния клуб под тепетата, направете вашата резервация още сега.