Фолк звездата Мария отбеляза своите 20 години на музикалната сцена с мащабно парти. Част от събитието, провело се в столичния клуб Theatro, станаха стотици нейни колеги и много близки и приятели. 

Сред специалните гости беше и гръцката супер звезда Стан, който е един от най-обичаните изпълнители в южната ни съседка. 

Освен парчето със Стан, Мария изпълни и хитовете си с гръцките певци Кирякос и Джакпод, които също бяха част от спектакъла. 

Мария смени 2 визии и събра погледите на всички присъстващи. Роклите са от линията на модния бранд на Галена - Beyond и са ръчно направени за нея от популярния дизайнер - Борче Ристовски. 

За гримът и прическата й, пък се погрижиха майсторът на четките - Цецо Андреев и стилистът Момчил Спасов. Не е тайна, че двамата са близки приятели на изпълнителката и не пропуснаха да отправят своите пожелания в така специалния за нея ден. 

С видео послания се включиха и редица нейни колеги, сред които Цветелина Янева, Тони Стораро, Анелия, Меди, Гергана, Емилия и много други. Галена, пък я изненада с красив букет от сребърни рози и картичка с мило послание. 

"Искам да благодаря на всички вас за хубавите думи и пожелания! На всички колеги, приятели, все хора които безкрайно ценя и обичам! Благодаря на семейството ми и фирма Пайнер за изминалите 20 години!" - написа певицата в личния си Инстаграм.

В първата част от партито, Мария поднесе песните на живо с Дани Милев бенд, а втората част бе изпълнена с много танци и хореография с балет Фейм.