Мария Илиева, която съвсем наскоро разкри пред широката аудитория, че ще става майка за втори път, разкри как се чувства по време на бременността. 

Това певицата направи с публикация в социалните мрежи и сподели още една снимка, на която позира пред обектива с бременно коремче. 

"Бременността е вълнуващ период за всяка майка. Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои.
Да си майка е велико!" - написа Мария Илиева в своя пост, който събра близо 18 хиляди лайка. 

Изпълнителката обаче продължава да не разкрива кой е бащата на второто и дете. 

По информация на Hotnews.bg Мария възнамерява да роди в Маяма, щата Флорида, за да може детето й да получи американско гражданство.

Хора от обкръжението на певицата обаче издават, че настоящият й приятел е българин. Той по традиция е по-млад от нея и не е известен в публичното пространство. Разликата във възрастта им е около 8-9 години. Преди да замине за САЩ, свидетели многократно са засичали Илиева и въпросния мъж – били са заедно на сватбено тържество на техни приятели, а други са ги виждали в различни заведения. Актуалният любим на поп звездата я придружавал и по време на служебните й ангажименти. Запознати го описват като сериозен човек, а не хаймана като бившия й Георги Михайлов.

Запознати твърдят, че покрай новата любов Илиева е омекнала и е изгладила отношенията си с бившия си Георги. От него гласовитата брюнетка има 3-годишен син на име Александър. В името на детето тя му простила, че навремето я изостави с новородено на ръце. Сега двамата поддържали нормална комуникация и се стараели да не си спомнят драмите от близкото минало.

След като заряза певицата и отказа да се грижи за невръстния Александър, Георги набързо си намери нова жена и даже сключи брак с нея. Настоящата му съпруга се казва Владислава и от нея също име дете – дъщеря Йоанна, която наскоро навърши 1 година.

Мария Илиева в очакване на бебе номер 2Певицата пусна снимка в мрежата с наедряло коремче