Номинираната за “Оскар” Мария Бакалова ще участва в нов филм, където ще си партнира с американския актьор Бен Фостър, познат с ролята си в лентата “Хари Хафт” от 2021 г.

Двамата ще играят в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Главният герой, в чиято роля влиза актьорът Бен Фостър, се връща в родния си град, за да помогне да се предотврати катастрофално наводнение и да се изправи срещу грешките от миналото си.

Това накратко е сюжетът на предстоящата лента, снимките на която се очаква да започнат по-късно тази пролет. Все още обаче не е ясно в каква роля ще влезе Мария Бакалова.

На екрана ще ѝ партнират още Джъстис Смит, познат с ролите си във филми като “Всички наши места” и “Хартиени градове”, и Катрин Уотърсън, известна с участието си във “Фантастични животни” и “Вавилон”.

В момента Бакалова е в Солун, където снима екшън трилъра “Мръсни ангели”. Снимките ще приключат съвсем скоро.

Междувременно преди дни българската звезда обяви в инстаграм профила си, че ще участва и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън. Там Бакалова ще влезе в ролята в българка, която идва в семейството на вдовец и неговия син и животът им ще се преобърне. В лентата актрисата ще си партнира с Рори Киниър, познат с участието си в “Игра на кодове”.