Скандалната риалити звезда Марешка Бардем от "Игри на волята" стана "Секссимвол на годината жена", а Сами от "Фермата" бе избран за "Секссимвол на годината мъж". 

Певицата Мария, пък си тръгна с цели два приза - "Поп-фолк секссимвол" и "Секссимвол Майка", а статуетките й бяха връчени от българското копие на Кристиано Роналдо - футболистът Даниел Златков. 

Бляскавата церемония "Нощта на сексимволите" се проведе в пиано бар в столицата и се организира за 13-та поредна година от онлайн медията paparazzi.bg.

В рамките на една седмица фенове на звездите даваха своите онлайн гласове във фейсбук, а на самото събитие имаше и жури, с председател адвокат Ивайло Георгиев, част, от което бяха журналисти, тв водещи и изпълнители.

Водеща на церемонията беше психоложката на националния футболен отбор Лилия Стефанова, която показа особена близост с Мис България 2019 Радинела Чушева, с която била близка приятелка.

 

За доброто настроение на всички присъстващи, пък се погрижиха поп-фолк дивата от Пловдив - Джорджиа и поп певицата Весела Маринчева.

Вижте кои личности също си тръгнаха с награди от събитието:

- Елизабет Илчева от "Фермата" - Секссимвол риалити звезда.

- "Мис България Вселена" Жана Янева - Секссимвол Мис

- "Мис България" 2019 Радинела Чушева - Секссимвол Модел 

- Мисис България Мира Стоянова - Секссимвол Мисис.

- Краси и Паулина от “Фермата” - Най-секси двойка. 

- Гергана Апостолова, собственик на Киара Фешън - Секссимвол Бизнесдама.

По време на събитието имаше и благотворителен търг в помощ на децата на отец Иван. Със събраните 800 лева ще се купят храни от първа необходимост. Водеща на търга бе Мисис България Станислава Андреева, като най-активни в наддаването бяха Елизабет и Павлина от Фермата, дизайнерката Гергана Апостолова и Сами Хоссни. За търга бяха предоставени картини от Иван Яхнаджиев, алкохол от Тонино Ламборгини и Верано Азур и любими предмети на звездите - бижута, плюшени играчки, ръчно рисувани картички и т.н.

Снимки: Фейсбук Paparazzi