Днес своя рожден ден празнува една от най-големите звезди на българската музикална сцена - Преслава. Преди минути фолк певицата публикува в профила си трогателна снимка, на която е със своята дъщеричка Паола. 

От кадъра става ясно, че малката наследничка е успяла да накара мама да се почувства повече от специална, след като и е поднесла букет от разноцветни рози за празника, голям почти колкото нея. 

Фотосът върви с надпис "Честит рожден ден, мила мамо", а на него малката Паола целува рожденичка по бузата. 

Преслава получи и многобройни пожелания от близки, приятели, почитатели и колеги, които я накараха да се чувства обичана и щастлива. 

Тази вечер, певицата ще може да сподели личния си празник със своите многобройни фенове, тъй като е специален музикален гост на отриването на парти сезон лято 2020 в Слънчев бряг. 

Няколко часа след това Преслава качи в социалната мрежа изображения, с които разкри на своите почитатели как е преминало събитието. На тях се вижда, че помещението е декорирано с множество балони в бяло и сиво, които подхождат идеално на впечатляващата 4-етажна торта, украсена с нежни захарни цветя и перли.

Преслава е избрала къса червена рокля с паднало рамо и голям буфан ръкав. Тоалетът е съчетала с бели сандали на висок ток, а косата си е прибрала на висока опашка.