Щастливите родители Тодор Станков-Снайпева и Венета Ганчева-Станкова организираха магично кръщене на своята дъщеричка, носеща прекрасното име Александрия. Нейни кръстници станаха Емили и Мартин Джамбазови. 

Кадри от специалния ден сподели гордата майка, която е застанала пред обектива на фотографите Димитър Яков и Красимир Паунов заедно с малката принцеса.

Двете изглеждат като героини от приказен филм - облечени в дълги нюд рокли от тюл с декорация от перли и камъни, дело на известния дизайнер от Асеновград - Стоян Радичев. 

"Свето Кръщение Александрия! Любовта е дълготърпелива, пълна с благост,любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее, не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправда се не радва, а се радва на истина;всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява. Любовта никога не отпада!" 

Благодарим на нашите страхотни кумове, които в този ден станаха духовни родители на нашето малко Съкровище!
Скъпи Кръстници, вземете малката й ръчичка и я дръжте докато тя расте! Научете я на любов, доброта и сърдечност! Пазете я в молитвите си и под крилото на вашата грижа! Напътствайте я в съдбата й и я окуражавайте! Знаем ,че с вас Александрия е благословена, защото вие сте нейните ангели тук на Земята! Обичаме ви!" - гласи трогателният текст, който написа Венета Ганчева-Станкова, относно специалния ден. 

Емоционалните дни за семейство Станкови се редят един след друг. През месец август, малката Александрия навърши своята първа годинка, а в края на месеца тя празнува и своя имен ден.

Септември, пък ги посрещна с годишнина от сватбата. Тодор и Вени се венчаха през 2017 година, а любовта им става по-силна с всеки изминал ден. 

Венета Станкова управлява сватбената агенция Лукс Декор, а Тодор Станков-Снайпера е герой по професия. Той е човекът, който застрелва третото камикадзе при атаката на българската база в Ирак през 2003 година.