Маги Халваджиян привлече погледите в социалните мрежи, след като пусна видео, в което е влезнал в образа на жена. И то не на коя да е звезда, а на една от най-скандалните рапърки в света - Карди Би. 

Разбира се, визията той е придобил благодарение на актуално приложение, с което може да поставиш лицето си към различни тела. 

Така е направил и известният продуцент, който в клипчето показва пищен силиконов бюст, тежък грим и екстравагантни прически. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Маскираният певец 2...Скоро :)))

A post shared by Magi Halvadjian (@magi_halvadjian) on

Всъщност, идеята на забавното видео е да подскаже за предстоящия нов сезон на предаването "Маскираният певец", което ще започне след няколко седмица в ефира на Нова телевизия. 

В първия сезон на формата се включиха Юлиан Константинов, Маги Джанаварова, Алисия, Иван Звездев, Димо Алексиев, Албена Михова и Михаела Маринова, която стана големият победител в образа на Пилето.  Сега зрителите са в очакване да видят какви ще са новите маски и кои популярни лица ще се скрият зад тях.

Въпреки това, Маги Халваджиян е направил доста рискован избор, относно решението да влезе именно в образа на Карди Би. Видеото, което за по-малко от месец има 131 млн. гледания предизвика десетки хиляди недоволни меломани да подпишат онлайн петиция против участието на Кайли Дженър в новия клип на рапърките Карди Би и Меган Тий Сталиън.

И докато клипът се радва на добри коментари заради поставянето на жените и цветнокожите в светлините на прожекторите, то участието на Кайли Дженър не се понрави на голяма част от феновете  на цветнокожите рапърки.

Причината – според мнозина, най-младата представителка на клана Кардашиян-Дженър отнемала вниманието с присъствието си от песента, рапърките и другите участнички във видеото. Макар всички те да са цветнокожи, вниманието на всички, които гледат клипа автоматично било насочено към единствената бяла жена в него.

„Видеото беше перфектно докато не видях Кайли и след това исках да хвърля телефона си“, гласи краткото описание на петицията в сайта Change.org