Атрактивна музикална програма очаква посетителите на едно от най-актуалните заведения в Пловдив и тази седмица. В Djanam Steak House Plovdiv ще се насладите на страхотна атмосфера, разнообразно меню, марков алкохол, и обслужване от високо ниво.

Още на 20 април /сряда/, на сцената на заведението ще се качи поп фолк певицата Бони. През годините тя е създавала много хитови парчета, допринесли за превръщането й в един от най-изявените поп фолк изпълнители.

Едни от най-известните й проекти са „Клада от страст”, „Заведи ме там”, „Дявол и кръст”, „Сладък грях”, „Полудявам ли” и много други, които ще звучат за всички гости на заведението.

На 21 април /четвъртък/, любителите на ретро звученето ще могат да се насладят на едни от най-паметните парчета създавани през годините на тематичното DJ-парти “RETRO MUSIC”.

На 22 април /петък/, едно от свежите попълнения на българската поп фолк музика Мелинда, ще се качи на сцената на Djanam Steak House Plovdiv, за да изпълни любими хитове на малки и големи, както и музикалните желания на посетителите.

Направете вашата резервация още сега на телефонен номер: 0879 68 68 68