Башар Рахал и любимата му Райна Караянева избраха български курорт за своята зимна почивка. Двойката прекара няколко незабравими дни на Боровец, а днес чаровната блондинка сподели и своите впечатления от престоя си. 

Въпреки, че до скоро Караянева била зачертала сезона с дебела линия, то сега е на съвсем друго мнение. С своя публикация тя похвали родния курорт, както и ски пистите. 

Башар и Райна се отдадоха на зимни спортове заедно с фитнес треньорът и бивша звезда от шоуто "Фермата" Сами Хоссни и неговата приятелка Мила Савова, които срещнали съвсем случайно. 

"Преди три години за първи път се качих на ски. Да, на 28, човек с много сбъркана координация, студова алергия и синдром на Рейно, тотално дете на лятото! Не исках и да чувам за зимни спортове или за зима изобщо! Тази зима за първи път имах болезнена нужда да карам, но честно бях зачертала сезона с дебела линия. Не бях карала в България и не знам защо бях мнооого скептична. Като с филмите... колко често при наличие на чужд и български филм влизаме на български.Оказа се обаче, че освен в киното, не отстъпваме и в зимните курортите. Прекарахме страхотен уикенд, пистите бяха супер за наличния сняг, лифтове са нови, не че знам кога са били стари, но тези са нови , беше вкусно и имаше хубаво вино! И неочакваната изненада - срещата със Сами Хоссни и Мила Савова , която имаше нервите да ме учи как да завивам и кара нечовешки добре!" - гласи публикацията на Райна Караянева, която добави и няколко снимки от изживяването в своя Инстаграм профил.