Бременната Луиза Григорова-Макариев разкри по нестандартен начин пола на бебето си. Това тя направи в социалните мрежи, като подобно на други популярни българи съобщи новината чрез атрактивно видео. 

От него става ясно, че актрисата очаква момченце. На клипчето тя пука голям балон, а от него излизат други, по-малки, обагрени в син цвят.

На видеото, Луиза Григорова е в компанията на майка си, която е собственик модна агенция „Ивет Фешън” Ивет Григорова и сестра си Кристина.

„МОМЧЕ” В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме „Женското царство“, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях – мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство“‘, написа в Инстаграм бъдещата майка.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????МОМЧЕ???? В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми ???? Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство” ❤️@martinmakariev ❤️ И мноооого искам да благодаря на @_balloon.bar_ , които ми дадоха страхотни идеи за това първо малко събитие, организираха и изпълниха всичките ми желания ???????????? #babyboy #family #is #everything #love #parents #happy #expecting #pregnant #????

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

За 29-годишната звезда от „Диви и щастливи” и съпругът й Мартин Макариев това ще бъде първият общ наследник. Режисьорът вече има 10 годишен син от предишната си връзка, но по снимките, които споделят в социалните мрежи личи, че малкият Боби се разбира чудесно с Луиза и тримата прекарват много време заедно.