Излязоха официални снимки от рождения ден на сина на певицата Софи Маринова - Лоренцо. На тях той гордо позира до новата си придобивка - мощен джип, подарък от майка му по повод навършеното пълнолетие. 

Младежът побърза да се качи зад волана, за да пробва първия лек автомобил в живота си, с който ще шпори из столичните улици. 

"Ти си моята гордост и упование, ти си смисъла на живота ми,ти си всичко,което имам. ОБИЧАМ ТЕ!!!!!!!!!!!!!" - написа Софи в нова своя публикация, към която отново добави няколко кадъра от щастливото събитие. 

Припомняме, че Лоренцо получи ключовете за колата навръх партито за рождения си ден, който се състоя в нощно заведение в София. Гостите бяха около 50 души, като сред тях имаше и много представители на фолк гилдията, а полунощ небето бе озарено от пищна заря. 

Младежът избра за своя специален ден атрактивен костюм, състоящ се от златно сако, черен панталон и папийонка. Ромската перла, пък се появи в дълга официална рокля в черен цвят, допълнена от пайетен шал и бижута.