Видео с лорд Евгени Минчев и култовия певец Наско Ментата стана хит в социалните мрежи. И как да бъде другояче, след като на него звучи мега хитът "Шушана" и то в тяхно изпълнение. 

Още в началото на октомври, Минчев публикува в мрежита поредица снимки от студиото, на които е заедно с Ментата и не пропусна да се похвали за новия певчески проект, с което несъмнено предизвика вниманието на потребителите.
"С Наско Ментата- изключителен певец и приятел- днес започнахме нов певчески проект. Двамата правим дует и кавър на изключителна песен, която засега пазим в тайна!" - написа той. 
 
Преди няколко дни, в профила му се появи и видео, на което двамата пеят в дует песента "Шушана". Клипчето с изпълнението им събра над 3 хиляди лайка и бе споделено в мрежата над 200 пъти. 
 
"Импровизацията е голяма провокация и се отдава на малко! Евала, Лорде!", "Малко ме изненада в този музикален жанр, но отново си Номер 1", "Господин Минчев, с нетърпение ще очаквам, вашият дует със Наско. Имайте в предвид, че и той е чудесен изпълнител.", "И това го можете. Добре се е получило. Застрашавате жанра." и "Двамата тенори" са само част от коментарите на потребителите.