Популярната пловдивчанка Лили Ангелова се сгоди за бащата на детето си – ресторантьорът Станислав Костов, след 7 години съвместен живот. 

На пръв поглед скромният годеж всъщност не изглежда толкова скромен, тъй като се случи в един от най-космополитните градове в света - Дубай. 

Годежният пръстен с красив диамант, който Станислав избра за своята любима, е два карата и е от портфолиото на марката за луксозни бижута DAMIANI.

Звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" Лили Ангелова публикува видео от предложението в Инстаграм и написа: „Мечтите се сбъдват!“

Последваха многобройни пожелания и поздравления от близки и фенове на пловдивчанката. 

Приказната почивка на Лили и Станислав не свършва до тук! Днес красивата брюнетка качи снимки от следващата екзотична дестинация, която не веднъж се е разхождала из нашите пътешественически умове - Сейшелите. Самата Лили е удивена от красотата около нея и сподели, че се чувства така, сякаш е в рая. 

Двойката е отседнала в луксозния Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, който е сертифициран хотел Green Globe, разположен на остров Силует. Хотелът е разположен на скалист терен с буйна растителност и предлага множество забавления за своите гости. Разполага със 7 ресторанта и кафенета, в които се сервират италиански, японски и местни ястия с детайли от френската кухня сред изискана обстановка.

Припомняме, че Лили Ангелова стана майка на момченце преди година и половина и влезе в перфектна форма след раждането за отрицателно време.