При Криско и Галена няма неизпълнения обещания, а предизвикателствата не са им чужди. След като само преди седмица в Шоуто на Николаос Цитиридис обещаха, че ще направят най "бруталния кючек“, който ще гърми в дискотеките на всеки час.... той вече е факт. 

Преди по-малко от час, в музикалните платформи се появи "Кавала кючек"! Песента е ретро препратка към далечната 2006 година, когато бяха създадени едни от вечните чалга хитове. 

Очаквано... видеото е заснето в меката на поп-фолка - Димитровград и то не къде да е, а баш на табелата за вход в града. 

Криско носи дълга черна перука, имитирайки визията на певецът, създал песента "Гот ми е" - Джони. Не е изключено това да е бъде и Щилиян, който пък изпя "Черни огнени очи". А защо не и Магапаса?

Край него има група музиканти, а клавирът заема почетно място на първа линия. 

Изненада е и комичната поява на Маги Халваджиян в клипа, за който пък вчера тръгнаха слухове, че ще става баща на 53-годишна възраст. 

Галена нахакано показва как върти кючек - нещо, което умее да прави повече от добре и до ден днешен практикува по нейни участия, редом с няколко шота, които пие... без ръце. 

Звездата на Пайнер е избрала визия от хита и "ЧУПКАТА", като е облечена в атрактивен блестящ тоалет и прическа-хит за "онова време".