Рождените дни винаги са били повод, в който да се съберем с най-близките си приятели и да посрещнем подобаващо своя празник, обградени с усмивки, положителни емоции и любов. 

Голяма близост показаха някои от най-обсъжданите дами у нас, които във вчерашния ден отбелязаха своя личен празник. 

Една от рожденичките беше фолк певицата Мария, която навърши 39 години и напук на епидемичната обстановка в страната реши да вдигне щур купон.

От сторита в социалните мрежи, пък стана ясно, че "миньончето на поп-фолка" е била в компанията на своята колежка Емануела, с която не скриха близките си отношения. Всъщност, до вчера никой не знаеше, че двете поддържат приятелски отношение... и то какви!

Двете буквално се разцелуваха една друга, а мъжката аудитория със сигурност е била впечатлена от комбинацията "руса и черна".

По случай рождения си ден Мария показа нова визия, като сподели с последователите си, че е решила да се върне към естествения цвят на косата си.

Малко преди нея заклетата брюнетка Емануела, пък направи коренна промяна и мина към отбова на блондинките. 

Специален гост на рождения ден на Мария бе и Софи Маринова, която не издържа и хвана микрофона, за да поздрави колежката си с едни от най-емблематичните си песни. 

Носителката на короната „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова също отбеляза подобаващо така специалния за нея ден. Тя навърши 28 години и по този повод събра около 15-ина приятели в къща за гости, където се заформи шумно парти. 

Плътно до нея през цялата вечер бе скандалната рап дива Гери-Никол, която само преди дни се завърна от екзотичния остров Бали.

"Искам да честитя рождения ден на най-важната жена и моя приятелка Жанет Осипова. Обичам те!" - каза певицата с лайф включване в Инстаграм, а видеото завърши с гореща целувка.

Рожден ден на 13 януари имаше и Златка Райкова, която този път само приемаше поздравления от приятели и почитатели, но не разкри дали е празнувала с голяма компания или само с любимия си Благой Георгиев. 

Той на свой ред не пропусна да честити на жената на живота и публикува трогателно послание в мрежата. 

"Любов моя честит рожден ден!!!Бъди здрава и Благословена. БОГ да те пази. Аз ще ти кажа само две думи.....ОБИЧАМ ТЕ!!!!!! В тях се крие всичко." - написа футболиста.