Куп звезди уважиха празненството по случай 2-рия рожден ден на дъщеричката на Преслава - Паола. Сред гостите бяха Джена с малкия Наки и своя съпруг Атанас Стоев - младши, Ивелина Колева със своята дъщеря Виктория, Софи Маринова с Лоренцо, Константин със съпругата си и техните деца, Мартин Камбуров и много други.

Плътно до своята внучка бяха и родителите на Преслава - баба Янка и дядо Кольо, които запечатаха мига в обща снимка, озаглавена “Момичетата на дядо Кольо”. 

Припомняме, че щастливите родители организираха приказно парти за втория рожден ден на своето любимо момиченце в стил “Маша и Мечока”.

Преслава и Паола бяха облечени в стилни рокли в светло розово, с червени надписи, специално създадени за тях от популярен български бутик. 

Кулминацията на празника беше бутиковата торта с фойерверки, които всички деца се опитваха да изгасят, а гласовитите им родители пееха за Паола Happy Birthday.

Дъщерята на Преслава с "Маша и мечока" парти за втория рожден денПродължаваш да осмисляш и ощастливяваш живота ни, гласи част от пожеланието на певицата