Гримьорът Валентин Кулагин напусна пределите на България и се пресели в Дубай, където ще работи оттук насетне. Скандалният Кулагин сам съобщи за новината в Инстаграм профила си, като сподели видео от ОАЕ с текст: "К***и, слагайте екстеншъните и най-високите обувки. Пристигнах и играта вече леко се променя."

Според слухове, той е започнал работа в един от най-големите салони за красота в Дубай, а негови клиенти са модели, певици и световни звезди. Графикът му бил пълен за месеци напред, а самият гримьор не спира да се хвали с макиажа си върху лицата на богатите и известните. 

Устатият гримьор от години работеше в Дубай, но на повикване. От началото на януари обаче се уредил да работи постоянно и вече се е преместил в екзотичната страна. Само за час Кулагин прибира няколкостотин долара, пише HotArena.

Наскоро, в неговите ръце попадна Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов е избрана за лице на престижна дубайска компания, от където я пратили при сънародника й за грим. Кулагин се радва на живота си в емирството като наскоро дори си взе луксозна кола под наем.