Валентин Кулагин публикува видео в профила си в Инстаграм, на което се налива с водка в луксозен ресторант в столицата. Без каквато и да била скромност, той съобщи, че алкохолната напитка струва 4500 лева. 

"Да, цифринка е, но все пак на 1000 години веднъж се ражда някой като мен. Сипвай." - гласи писанието на скандалния гримьор. 

Явно, той все още е в еуфория от рождения си ден, който отбеляза в края на септември. Няколко дни подред той напомняше за специалния за него ден, който отбеляза със специално парти в известен столичен клуб. Гости на тържеството бяха негови близки приятели, сред които тийн сензациите Биляна Лазарова, Донна и Ева. 

"Happy Bday to ME! Мое превъзходителство, краля на грима, създателя на красотата, повелителя на шоуто, глазурата на всички пандишпани, днес имам рожден ден!" - така звучеше пожеланието, което Валентин Колагин сам отправи към себе си по повод празника. 

Известен с голямата си уста, наскоро гримьорът за пореден път отправи остри критики в личния профил към "Мис България 2006" Славена Вътова, като я сравни с "настъпана моцарела" и "жаба".

Валентин Кулагин: Славена Вътова е като настъпана моцарелаГримьорът за пореден път с тежки думи към популярни лица от българския шоубизнес