Марешка Бардем от Варна се размина със смъртта, след като куче от японска порода за захапа за шията. Пред Нова телевизия красавицата от „Игри на волята” сподели, че й се е наложило след инцидента да отседне в Несебър и добави, че е била на преглед при лекари в Бургас.

„Раната ми е прекалено дълбока. Възпалена е“, каза Марешка. 

„Възстановявам се от шока, от ужаса, от раната. Инцидентът стана във Велинград“, уточни тя.

„Бях на почивка с приятелки. Вечерта излязохме на разходка. Едно от момичетата си хареса едно куче. Започнахме да го галим. Заговорихме със собственика на животното и то явно изревнува. Скочи и захапа ръката на приятелката ми. Нападна и мен. Хвана ме за врата и ме захапа“, разказва участничката в „Игри на волята”.

„Закараха ме в спешното. Пия антибиотици. Раната се възпали”, разказа тя.

„Трябваше да се прибера във Варна. Пътувах към Бургас. Не можах да продължа. Отседнахме в Несебър“, добавя пострадалата.

„Въпреки, че ме нахапа на 2 см от сънната артерия, не мога да се сърдя на животното. То не е искало такова нещо да се случи“, каза още тя.

„В такива случаи пострадалият трябва да се обърне към инфекциозното отделение, за да се направят необходимите ваксини. В случая раните й са инфектирани. Не може да я зашием, докато не се оправи инфекцията”, заяви в „Здравей, България" д-р Луай Канхуш от МБАЛ „СВ. Анна- Варна“.