Звездата на Ювентус Роналдо показа, че е романтик в сърцето си, докато танцуваше с партньорката Джорджина върху легло от розови листенца, подхранвайки спекулациите, с които двойката сега е ангажирана.

Публичните изявления за любов и романтичните снимки подхранват слуховете, че двойката се е сгодила официално.

Първата явна улика се появи преди няколко дни, когато испанският модел публикува снимка на нея и Кристиано в любяща прегръдка, придружена от думата „YESSSS” и розов емотикон. Снимката остави много техни последователи да се чудят дали може би съобщението е лукаво позоваване на нейния отговор на предложение за брак от бившия нападател на Реал Мадрид.

Но основната улика е не друго, а диамантен пръстен от бяло злато, който Джорджина е поставила на сватбения си пръст в няколко скорошни снимки, публикувани в Instagram.

Междувременно моделът сподели и видео, в което се появява с Кристиано в стая с розови листенца, разпръснати по пода. Те държат по чаша шампанско, правят няколко танцови стъпки и се прегръщат. Сцената е наистина сърцераздирателна, докато те любовно се усмихват един на друг.

"Със сигурност ще се оженим един ден. Това също е желанието на майка ми. Значи един ден. Защо не?" - Джорджина заяви по-рано по време на интервю по програмата „Добро утро Америка“. Може би желанието на майка й скоро ще се сбъдне, ако последните й публикации в социалните мрежи подсказват нещо.

Това не е първият път, в който Родригес предизвика слухове за годеж, тъй като през юни показа още едно бижу.

Звездата от бившия Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид и Джорджина Родригес се радват на едно от най-романтичните си лета, откакто ухажването им започна преди четири години - поне така изглежда от снимките, които двойката споделя в социалните мрежи през последните няколко седмици.

Влюбените посетиха горещи слънчеви точки, включително Сен Тропе и Ибиса. Те пътуват с луксозна яхта за 5,5 милиона паунда, която разполага с пет каюти и шест бани, собственост на футболиста. 

Роналдо и Джорджина също прекараха време в Монако и Майорка.