Певицата на народа Ивана организира шумен рожден ден на кръщелника си Ванката – синът на Стояна. Той се забавлява от сърце заедно с около 30 свои приятели и техните родители, които също били поканени на тържеството. Всъщност, новоизгряващият талант обедини своя празник с този на майка си - бузукарката Стояна, която също беше рожденичка, само ден преди това.  

Талантливият малчуган духна свещички, поставени върху огромна торта и получи куп подаръци за празника си, но най-специален беше този от неговата кръщелника Ивана - нов и висококачествен видеоклип. 

Всички единодушно избрали да снимат клипа именно на рождения ден на Ванката, за да може хубавите емоции и приповдигнатото настроение от този така специален ден да бъдат запечатани и пред обектива. 

Проектът, който се очаква да стане факт до края на седмицата, носи заглавието "Имам си рожден ден", а режисьор е Николай Скерлев. "Исках да има такава песен за тийнейджърите. Това е много вдигащо парче." - споделя пред Trafficnews.bg Ивана. 

 

Ванката е наследил музикалния талант на своите родители, а неговата страст са барабаните. Той е ученик в Музикалното училище в Пловдив и вече има изяви на голямата сцена, като партньор на Ивана.

Припомняме, че Ванката направи своя дебют на голямата сцена на партито “Ивана – 20 години на сцената” в Onyx Club Пловдив, където предизвика истински фурор с изпълнението си.

Шампанско без сълзи! Звездите откровено за двойния юбилей на Ивана ВИДЕОШампанско, сълзи и много хубава музика вървяха ръка за ръка с емоционалното събитие в Onyx Club

Двамата имат и общ проект, който се казва “Искам да съм голям”, а с клипа Ванката дебютира в ефира на телевизия “Планета”.

Певицата на народа и талантливото дете често подкрепят и различни благотворителни инициативи, като последно зарадваха 101-годишна жена от Пловдив съвместно с БЧК.

Ивана и Ванката с ексклузивно ВИДЕО интервю пред Trafficnews.bgПевицата и нейният талантлив кръщелник разкриват подробности около песента „Искам да съм голям”