Преди броени дни се състоя едно от най-големите и запомнящи се светски събития под тепетата! С нестихваща усмивка, певицата на народа Ивана посрещна свои колеги, почитатели и приятели, които минаха по червения килим на Onyx Club Пловдив, който бе домакин на LIVE партито на сезона.

В своя любим Пловдив, на 31 януари, Ивана отбеляза двоен юбилей - кръгла годишнина от рождението си и 20 години на професионалната музикална сцена.Стотици поздравления, куп подаръци и красиви букети получи една от най-обичаните фолк изпълнителки, която не скри вълнението си.

Как протече вечерта и какво й пожелаха всички гости пред камерата на Trafficnews.bg може да видите във видеото: 

Първи на събитието пристигнаха Надя и Атанас Стоеви от орк. Канарите и две от иконите на българската естрада - Силвия Кацарова и Тони Димитрова.

Собственикът на музикална компания Пайнер инж. Митко Димитров, мениджърът на Планета Хари Янакиев, целият екип на телевизията и още от колегите и от музикална компания Пайнер Славка Калчева и Росица Пейчева също бяха част от гостите. В по-късните часове пристигнаха и Николай Славеев и Есил Дюран.

Кметовете на много общини, куп бизнесмени, много приятели и най-верните й почитатели също дойдоха в Onyx Club, за да поздравят Ивана.

Светският пиар и продуцент Евгени Минчев, гримьорът на звездите Мис Бони, Драго Драганов, който бе водещ на събитието и д-р Панче Димитриев бяха само част от представителите на българския хайлайф.

Сред присъстващите, разбира се, бяха и родители на Ивана, както и дъщеря й Теодора, която през цялата вечер бе неотлъчно до нея. 

Тя успя да уважи всеки гост и запечата вълнуващия ден в красиви снимки, които направи на специално подготвена за събитието стена.

Onyx Club бе потънал в изящна украса, дело на декораторката Елена Драганова, а на всяка от масите имаше и подаръци от изпълнителката - най-новият й албум, озаглавен “Същата и не съвсем”.

Музикалната програма започна с няколко изпълнения на певците Васко и Венета, които са част от бенда й. На сцената бяха и музикантите от пиано бар "Гетсби", чиито собственик е дългогодишен приятел на Ивана.

След минути под светлините на прожекторите излезе и самата тя - певицата на народа Ивана и шампанското на всеки празник! С благи слова тя изказа своята благодарност на всички, които са били до нея през тези 20 години, и които са и оказвали подкрепата си по трудния и дълъг път на славата. 

Певицата започна с изпълнения на някои от най-големите си хитове, които представи през нова призма - в джазиран вариант. 

Последва изпълнение на песента "От извора", която бе специален поздрав към родителите на Ивана. Великите македонски песни "Стар мерак" и "Кой уши байряка" пък успяха да докоснат сърцата на всички нейни почитатели, които извиха кръшно хоро около сцената. 

Тони Димитрова се включи в изпълнението на "Македонско девойче", а кметът на Пловдив Иван Тотев се раздаде от сърце на песента "Ако умра, ил загина".

Шампанско, сълзи и много хубава музика вървяха ръка за ръка с емоционалното събитие. Една от изненадите на вечерта бе рап песен, изпълнена в дует от Ивана и мъжа на живота й 7-годишният Иван, който е син на нейната най-вярна сподвижничка Стояна. 

Кулминацията на вечерта бе бъде изнасянето на невероятна торта и много факли и фойерверки, които озариха Onyx Club. 

"Ще ти взема всичките пари", "Вик", "Грешна нощ", "Освободете дансинга", "Не си ми първия" и "Твое копие" бяха само една малка част от богатата музикална програма. 

По-късно късно на сцената се качиха и всички музикални гости, които изпълниха хитове от репертоара си.