Крадци-аматьори разбиха и опитаха да откратнат чисто новия автомобил на Джино Бианкалана. Той и неговата приятелка си били купили возилото само преди два дни, а за неприятната новина съобщи самият той в Инстаграм профила си. 

Джино публикува снимки на колата с разбито стъкло, а минути след това и още един кадър, на който от няма и следа от щетите. 

Последва и трето стори, на което звездата от "Биг Брадър" показва знак за камера, поставен на вратата на гаража му и пише "Тези знаци НЕ са за красота" - допълвайки текста с намигащ емотикон и друг, който се смее. 

Ето и какво още сподели със своите последователи в мрежата Джино:

"Преди няколко дни с моята приятелка си купихме нов автомобил, но за съжаление само след 2 дни се опитаха да ни го откраднат пред вкъщи. Неуспешно! За наше щастие - крадците са били страшни аматьори. Следващият път, когато се опитвате да крадете наш автомобил, се постарайте повече!"

Междувременно, брадърът показа в социалните мрежи, че вече ходи спокойно, без патериците, макар и леко понакуцващ, и дори успява сам да измие другите си два автомобила на автомивка в Слънчев бряг.
 
Той посети родното Черноморие в приятелката си Христина, но по интересно е как той се придвижи от столицата до Слънчака. Бианкалана е тръгнал не с една, а с две коли. Първата е джип, който е шофирал по магистралата. Втората е спортна кола, която е возил на платформа. 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Here we come sunny beach ???? ????????????❤️????????????

A post shared by Gino G Biancalana (@gino_biancalana) on