Фолк певецът Константин, който прекара няколко дни в болницата, успокои своите почитатели с ново видео, което постна в Инстаграм профила си. 

Първоначално той пусна в мрежата притеснително стори, на което лежи в болничното легло, а информацията по медиите гласеше, че той е приет по спешност, а здравословното му състояние не е добро. По-късно стана ясно, че такова нещо няма и той е предприел серия от козметични интервенции. Става въпрос за вливане на коктейл от минерали и витамини – нова и модерна технология за подмладяване и възстановяване, на която се подлагат топ спортисти като Роналдо и Меси. 

Според информация, една процедура е на стойност 15 000 лв.

На новото клипче в мрежата, фолк певецът изглежда повече от добре и с типичното за него чувство за хумор пише: "В топ форма съм! Рефрешнат, готов съм да гърмя, благодарение на моите приятели, които ме изстреляха в космоса с техните магически съставки!"

В усмивка на уста, той казва още:

"Появявам се да кажа, че не съм скочил от балкона. Не ме е тръшнал ковида. Не съм си срязал вените. Минах през някакви хирургични манипулации. Избутах хернии, ковид, какво ли не..", внесе яснота Константин.

Ето и какво още споделя той в своето видео:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)