Фолк певецът Константин проговори за дните на социална изолация. В свое последно интервю, той разказва, че подобно на много свои колеги от 2-3 месеца няма никакви доходи.

"От никъде една стотинка не съм взел, сега сме без работа, но това е положението. Ще се оправят нещатата." - казва изпълнителят. 

Коцето обаче оценява времето, прекарано под карантина, като споделя, че чак сега е имал възможността да направи неща, за които до момента не му е оставало време.

"22 години съм си мечтал да почивам. Имам 4000 концерта... , а сега исках да гледам децата си, да играя с тях. Освен това, асфалтирам улици и съм оператор на водна струя. Ходя на уроци по английски, всеки ден вкъщи идва и учител по пиано."

Съвсем скоро, звездният изпълнител бе опериран и от херния, но споделя, че вече е започнал да се възстановява - спортува, пие витамини и се чувства добре. 

"Искам да сме живи и здрави, за да преминем успешно през това изпитание. Българинът е готин човек, който обича купоните и събиранията, но въпреки това призовавам всички да спазват мерките и правилата." - завършва Коцето.