Отминаващата година беше изпълнена с възходи и падения в любовния план на известните лица у нас и в чужбина.

През 2021 г., редица познати имена представиха пред аудиторията своите нови партньори. Имаше и двойки, при които развоят на събитията беше повече от кошмарен, което доведе до приключване на любовните им отношения.

Нека си припомним кои бяха личностите, които се срещнаха с лицето на раздялата и не пропуснаха това да стане публично достояние, дори и по доста показен начин.

Любовта на популярните двойки под тепетата също беше поставена пред сътресения. Шарена година беше за пловдивчанката Габриела Якуб, която през началото на годината сложи край на отношенията си със своя годеник и остана сама, но не за дълго.

Малко след това тя показа новата си любов - Силвестър Гьолски, световен и европейски шампион по карате Шотокан и многократен национален шампион, както и главен треньор в зала в града на седемте тепета. За първи път двойката показа публично любовта си навръх рождения ден на Габи, а до ден днешен двамата изглеждат повече от щастливи.

Бившият на Златка Райкова – Георги Валентинов въртеше любовен романс с друга красива пловдивчанка. София Михайлова и известният ММА боец демонстрираха изключително близки отношения в продължение на месеци, уви и техните отношения приключиха.

Джулияна Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов прекратиха връзката си по доста шумен начин. 

След куп обвинения, записи, съобщения и клипове от страна на двамата в социалните мрежи стана ясно, че в момента отношенията им са крайно обтегнати.

Друга позната двойка, която приключи отношения – Симона Загорова и бащата на детето й Даниел. Дъщерята на Глория обяви това в телевизионния ефир, като поясни, че семействата и на двамата ще участват максимално в отглеждането на малката Галина.

Синът на Катето Евро – Сашо Кадиев се раздели с майката на детето си Таня. Кадиев в момента има връзка с далеч по-младата от него моделка Ивелина Чоева, като това лято той беше на море заедно с бившата и настоящата си половинка.

След като Криско стана баща за втори път тази година, малко след това се появи информация, че той и половинката му Цвети, която е майка и на двете му деца са разделени.

Певицата Десислава и нейният партньор Благой също претърпяха сътресения в отношенията, но към момента и двамата коментират, че са щастливи независимо от това дали са заедно или не.

Отвъд океана също имаше раздели на знакови двойки. Дженифър Лопез се раздели с Алекс Родригес.  "Осъзнахме, че сме в по-добри отношения като приятели и смятаме да останем такива", коментират те. В момента Джей Ло има връзка с Бен Афлек.

След 6 години брак Ким Кардашиан и Кание Уест се разведоха. Двамата имат четири деца, две от които износени от сурогатна майка. Слуховете за проблеми в отношенията им започнаха още през юли, когато започна кампанията на Кание, който се кандидатира за президент на САЩ.

На предизборен митинг в Южна Каролина той изнесе скандална реч, в която говореше за твърде лични неща, засягащи живота му с Ким. Кание страда от биполярно разстройство, а Ким е правила доста опити състоянието му да се подобри и да го изпрати в клиника, но безуспешно.

Камила Кабейо и Шон Мендес приключиха любовния си романс. Те бяха заедно от лятото на 2019 година и бяха една от най-харесваните звездни двойки в шоубизнеса. Песента им “Сеньорита” стана тотален хит и се слушаше от малки и големи по цял свят. 

24-годишната кубинка публикува стори в Инстаграм, в което заяви, че с 23-годишния изпълнител са решили да прекратят връзката си. В него се казва още, че изпълнителите са започнали връзката си като най-добри приятели и мислят да продължат да бъдат такива.

Супермоделът Джиджи Хадид и певецът Зейн Малик също са разделени. Майката на Джиджи Хадид- Йоланда Хадид твърди, че главният виновник за края на техните отношения е Зейн. Йоланда обвинява Зейн в домашно насилие, а самият той категорично отрече тези твърдения.

Певицата Дуа Липа се раздели с приятелят ѝ Ануар Хадид след 2-годишна връзка. 26-годишната попзвезда и 22-годишният модел са се разделяли и събирали няколко пъти, но накрая са взели решение окончателно да приключат отношенията си.

Ануар е по-малък брат на Джиджи и Бела Хадид, които са супермодели. Той написа в своя публикация в Instagram, че е благодарен за близките, които „насочват стъпките ми, позволявайки ми да се науча да бъда щастлив сам със себе си“.

Милиардерът Илон Мъск приключи любовните отношения с майката на сина си Граймс. Като причина за раздялата Мъск изтъкна работните си ангажименти и необходимостта да бъде за дълго далеч от певицата и детето си.

За разлика от Мъск, Бил Гейтс определено успя да ни изненада. След 27 години брак и успешно сътрудничество със съпругата си в общите им кампании, той обяви общото им решение да се разведат.

Делото вече е финализирано и всеки ще продължи по своя път отделно. Милиардерът неслучайно обяви 2021 г. за най-трудната в живота си.