"Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на “Пайнер” спрямо участията на Андреа, съм длъжен да внеса яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции. Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!! Андреа не е в “Пайнер”, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или повлияване на интереса към нея от страна на “Пайнер”!!! Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехи, с които да прослави България пред света! А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, пожелавам крепко здраве, щастие и нека най-доброто тепърва да ни предстои!"

Това са думите на инж. М. Димитров, с които той постави едно добро начало на новото десетилетие. Te бяха публикувани на официалния сайт на телевизия "Планета" днес, на един от най-хубавите български празници - Йордановден.

Припомняме, че през месец декември между Андреа и собственикът на музикална компания "Пайнер" се заформи лют скандал, който буквално взриви социалните мрежи. В него се намеси и Кубрат Пулев, който не пропусна да защити своята бивша половинка. Тук идва въпросът, колко всъщност тя е бивша, щом боксьорът отделя от времето си, за да присъства заедно с нея на срещите й и да и оказва своята подкрепа?

Кобрата публично защити бившата си Андреа във войната с ПайнерНе е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава, пише Пулев