Ким Кардашиян Уест и Кание Уест се развеждат, информират световните медии. Двойката започна да се среща през 2012 г., преди да се ожени на пищна церемония в Италия през 2014 г. и има четири деца: Север (роден през 2013 г.), Сен (роден през 2015 г.), Чикаго (роден през 2018 г.) и Псалм (роден през 2019 г.) .

Според Page Six, многобройни източници потвърждават, че „предстои развод“, а източникът съобщава, че Кардашиян е наела Лора Васер, могъщия адвокат за разводи, който преди това е представлявал Анджелина Джоли, Хайди Клум и самата Кардашиян по време на развода й през 2011 г. с Крис Хамфрис.

Съобщава се, че Уест е прекарал празниците отделно от Кардашиян и нейното семейство, в пищното си ранчо в Уайоминг, въпреки че той се е появил на нейния частен островен празник за 40-ия рожден ден през октомври.

TMZ обаче цитира свои собствени множество източници, за да съобщи, че в брака е имало „дълбоки проблеми“ през последната половина на 2020 г., но „те не са се отказали“. 

Последните доклади сочат, че връзката им се бори, особено по време на злополучната президентска кампания на Уест миналата година. След като Уест изпрати поредица от маниакални туитове през септември, източник заяви: „Това е едно и също нещо отново и отново и отново. В момента той е на много тънък лед с нея и тя наистина се опитва да реши какво да направи, за да защити децата, но също и собствения си разум. "

Слуховете за развод се завихриха през 2016 г., след като Уест беше хоспитализиран поради изтощение - със съобщения от неговия лекар за „временна психоза поради лишаване от сън и дехидратация“. Докладите за неприятности в брака им, безстрастни отношения и нейното разочарование от действията на съпруга й се развихриха. Когато се върна в социалните медии през януари, Кардашиян Уест се бори с тези слухове с постоянна тема за семейна любов и сплотеност в публикациите си. Първата й публикация в Instagram след мълчанието й беше озаглавена точно с това: „Семейство“.