Голям скандал  между легендите на естрадата Кичка Бодурова и Панайот Панайотов заради техен общ концерт тресе вече втори ден социалните мрежи. Вчера Панайотов съобщи в свой пост във фейсбук, че "поради мижав интерес към концерта в Бургас" , той е бил принуден да се откаже от него. 

То гласи дословно:

„НЯМА ДА ПЕЯ на 11.7. в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове - извинявам се“.

Дали концертът отпада напълно или Кичка Бодурова все пак ще го изнесе, но без специалния си гост, не става ясно от публикацията на Панайотов.

Изявлението му обаче веднага предизвика реакция, като мнозина заявяват, че твърдението му, че публиката няма интерес, е преувеличено. „Ама то има 40 билета само, до 11 ще се разпродадат“, пише един от коментиращите. „Ееее, как "мижав"?! Почти всичко е разпродадено!“, обявява друг запознат със ситуацията.

Кичка Бодурова разкри подробности за избухналия скандал с Панайот Панайотов, . В пост в социалните мрежи певицата квалифицира поведението на изпълнителя на "Момчето, което говори с морето" като "немъжко и арогантно".

Ето какво написа певицата в профила си:

Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах.  Предложих  му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само  2-3  песни , докато аз направя преобличане. Той  се зарадва и прие. Помолих го  освен “ Момчето, което…" да  изпее и песента "Искам обич да ти дам", която много харесвам.  Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА". Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството".  Не разбрах какво има предвид. Но се чухме  и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан"- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/.  Не ми хареса отново грубото изказване  за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес  по време на работа. Затова лично  отказах участието му  преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години.  Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. 

А концертът ми в Бургас на 11 юли  ще бъде повече от прекрасен,  ….та това е моят Бургас!