Едни от най-известните имена от сферата на поп-фолка отбелязаха заедно Международния ден на жената 8 март, който тази година отбелязахме в неделя. Те показаха, че приятелството между колежки съществува и успяват да го запазят вече дълги години.

Празника на жената по двойки отпразнуваха Камелия и Емилия, които бяха в компанията на своите половинки Цветин и Жорж Башур. 

Двете певици публикуваха снимки от специалния ден в профила си, на които държат огромни букети от рози и лалета. 

"Неповторим, незабравим и емоционален 8 март" - сподели своите емоции от празника Камелия. 

С качените фотоси, Емилия пък тотално отхвърли факта, че двамата с Жорж Башур имат проблеми, дори напротив - те са все така щастливи заедно, а блондинката не сваля усмивката от лицето си. 

"Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца,писъци,хвърляне на играчки,куче което лае от радост,тряскане на външната врата,звънене на телефон и куп други дразнещи звуци,които са ви събудили и после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи,които гледат само вас.Тези очи,които са чакали цял живот да видят вас.Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си.Това значи,че сте живи и живеете на пълни обороти.Това значи,че Господ ви е благодарен за нещо.Това значи,че си силна жена,която е отстоявала себе си и всички трудности през,които си минала,не са били напразни.Ще има и още трудни дни,ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла,но ние не за тези дни ще се държим на краката си,а за такива като този ден - днешния.
Честит 8-ми март,мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бурии.Радвайте се и бъдете с хората,които ви ценят и обичат!!!" - написа Емилия в личния си фейсбук профил.

По приятелски се събраха и Галена и Деси Слава, но не в компанията на своите половинки, а на своите деца. 

"Честит празник на всички прекрасни дами и най-вече на супергероините на този свят — майките! Вярвайте в неограничените си възможности и продължавайте да променяте света с двете си ръце и непресъхващата си борбеност! Поглезете се днес, защото заслужавате много! Целувки от мен!" - пожела Галена. 

Ден преди това, на 7 март, Деси Слава вдигна наздравица за рождения си ден, заедно с близки свои приятели. В навечерието на нейния  празник, телевизия “Планета” изненада певицата с премиерата на най-новата й песен “Имаш ме”. От друга страна, това бе и подаръкът на изпълнителката за всички дами по случай Международния ден на жената.

През 2021 година Деси Слава ще отбележи своя 25-ти творчески юбилей, като отсега планира голям самостоятелен концерт.