Неостаряващата и вечно актуална фолк певица Камелия и този път успя да "бръкне" дълбоко в сърцата на феновете на поп-фолка. Преди броени часове огън момичето пусна най-новата си песен, която всъщност се оказа не толкова нова, а римейк на супер ретро хит, изпълнен по нов начин. 

Ако си спомняте за певицата Деси, значи няма как да не се досещате и за парчето и "Иди си", което беше повече от актуално навремето.

Именно него запя Камелия, тъй като това било една от любимите и песни от миналото. 

Музиката е гръцка, в оригинал я изпълнява Василис Карас. Благодаря на Деси, че ми разреши да я изпълня с нейния текст, на който самата тя е автор. Знам какво е да си дадеш творението на друг изпълнител и затова ми е радостно, че го направи за мен“, споделя блондинката.

Видеото към песента "Иди си" е не по-малко атрактивно. В него Камелия сменя цели четири визии - коя от коя по атрактивни. На две от тях може да я видим като брюнетка, което е много нетипично за "вечната блондинка". 

На останалите две изпълнителката е с руса коса и такава с медени оттенъци. Уникални са и самите прически, които Камелия е избрала - афро, четки, боб и още една, допълнена от екстравагантен аксесоар.