Калина Кузманова, позната на голяма част от българите като Галя от сериала "София ден и нощ", показа лицето на сина си Стефан за първи път. 

Тя го прикриваше от хорските погледи в продължение на 3 месеца и едва сега взе решение да запознае отблизо своите последователи в мрежата с малкия си наследник. 

В своя Инстаграм профил Калина публикува няколко фотоса с бебето, придружени от текст. 

"Здравейте, аз съм Стефан, но мама ми казва - "слънчице мое или щастие мое". Аз съм вече на три месеца, над 7кг и много обичам да се усмихвам. Мама упорито ме пазеше, но аз много искам вече да се запозная с Вас, защото мама казва, че всички Вие сте нейни приятели. Така че ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!", гласи посланието на Кузманова.

"Когато ме погледне с тези очички и всичко придобива смисъл, а сърцето ми прелива от любов. Не знам дали е от бременността, но съм станала изключително сантиментална за всичко свързано с малкия." - пише още щастливата майка. 

Припомняме, че бебе Стефан се появи на бял свят в края на изминалата 2020 година, 3 дни преди Коледа. Синът на Калина е кръстен на баща си Стефан, който е актьор. Двамата са заедно вече повече от година.

На 1 февруари блондинката направи и погача на първородната си рожба. За щастливото събитие се похвали самата тя, като сподели куп снимки от празничния ден.

Калина Кузманова направи приказна погача на сина си СтефанЕто това е истинското щастие и го държа в ръцете си - написа звездата от сериала "София ден и нощ"