Фолк певицата Кали се похвали с ново постижение и е готова да влезе в морето с големите акули на пазара. В ръцете си държи сертификат за успешно преминато интензивно обучение по форекс или търговия с валути в интернет. 

Горда от своя успех изпълнителката сподели кадър в личния си фейсбук профил, на който позира със сертификатът, поставен в рамка.

"Благодаря на много специален за мен човек за подаръка, който ми направи и ми дадеде възможност да опозная един нов свят пълен с възможности и предизвикателства! Благодаря също и на моя ментор Антони и неговата прекрасна съпруга, че ме научиха да плувам сред големите акули на форекс пазара! Love you guys" - споделя Кали. 

Форекс, или международният валутен пазар, е мрежа от финансови институции, които обслужват международни бизнес сделки. На него се търгуват различни национални валути - няма точно определено място и не предполага лична среща между участниците, като те се намират в контакт помежду си с помощта на различни технически средства. Сделките се извършват посредством компютърни терминали, с които са свързани в мрежа големите банки и брокерски къщи. 

Междувременно, певицата на "Пайнер" се радва на голям брой участия и срещи със своите почитатели, но за нея не е проблем да съчетава и двете професии, при това успешно. Да не забравяме и факта, че Кали има трима синове, за които отделя всяка свободна минута от времето си. 

В свои интервюта, тя неведнъж е споделяла, че с лекота се впуска в нови предизвикателства и нещата й се получават повече от добре.