С големи букети, много сърца и мили пожелания известните личности в България посрещнаха Свети Валентин. Въпреки че празнувахме Деня на влюбените преди няколко дни, едва днес популярните личности започнаха да разкриват как са прекарали.

Влюбените двойки не скриха любовта си и не пропуснаха да си разменят романтични подаръци по случай празника.

Докато дамите се надпреварваха в социалните мрежи коя е получила най-голям букет, мъжката половина, пък за пореден път доказа колко са сръчни и изобретателни, в името на своите половинки. 

За Преслава започна празника подобаващо - няколко букета от червени рози! Истинският подарък от нейният любим, обаче бе почивка в Истанбул -  многолик, цветен и изпълнен с живот.

В социалните мрежи изпълнителката публикува няколко фотоса от престоя си там, като на един от тях позира пред красива декорация с множество сърца и лампички.

"Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан, а на всички именици пожелавам със здраве да носите името си! Наздраве!" - написа звездата на "Пайнер". 

Галена публикува поредица от тематични снимки, с които събра хиляди лайкове от своите почитатели и последователи. Любимката на много българи избра да застане пред обектива с красива червена рокля и сандали в същия цвят. На един от кадрите тя е застанала пред голямо сърце, а на друг държи в ръцете си надпис LOVE. "Честит ден на любовта, виното и любовното опиянение! Обичайте, за да ви обичат!" - е пожеланието на топ певицата.

Моника Валериева, пък избра да празнува на по-топличко - в Дубай. Тя също се похвали в огромен букет от рози, който е получила за празника, но от кого не става ясно. Същевременно, скандалната дама реши да погали мъжкото око, като добави горещи снимки в личния си Инстаграм. Тя е заложила на оскъдно облекло и банско костюми, като акцентът пада на... задните й части. Припомняме, че през изминалата година, сексапилната моделка се подложи на операция в Истанбул, за да може дупето й да придобие бразилски форми.

"Животът е странен, интересен и непредвидим! Но, въпреки всичко е прекрасен,уникален и неповторим! Наслаждавайте му се винаги,и винаги във всичко вложете любов,без любов никой от нас няма да се чувства жив! Честит празник на всички,без значение дали сте влюбени,обвързани...празнувайте за вашите любими хора! 2020-та ще е по-добра за всички ни! Усмивки,обичам ви!" - гласи писанието на Валериева в Инстаграм. 

Светлана Гущерова също реши да празнува далеч от родината. Двамата с Християн Гущеров определено заложиха на романтиката и избраха неповторимата Венеция. Плеймейтката сподели в социалните мрежи фотос, на който е заедно със съпруга си и плават в гондола по един от каналите на града. Следващата спирка в италианската им ваканция бе вечният Рим, където двамата се насладиха на престоя си в луксозен хотел.

Тази година Андреа нямаше половинка до себе си, но все пак честити празника на влюбените. Блондинката остана в столицата, в компанията на... топла сива блуза, с принт на две мечета, които се прегръщат. Днес обаче, бившата на Кобрата отново разгорещи мрежата и пусна предизвикателна снимка, с която остави малко на любопитството...

Примерът й бе последван и от краля на фолка Азис, който публикува снимка, с която остави последователите си с отворени усти. Той отново напомни за старото си провокативно, скандално и достатъчно разголено "АЗ".

Жорж Башур разтопи Емилия с огромен букет от червени рози, а тя от своя страна със сигурност е успяла да го трогне, с дългото любовно послание, което публикува в личния си Инстаграм. 

"Не демонстрирам любовта,която изпитвам към моя любим човек.Искам само пред всички хора,които имат същата прекрасна енергия, да споделя радоста си,че има любов,съществува любов, тя живее във всички нас.Трябвало е да се появи моята половинка,моето допълнение,за да запълни липсващата част и да завърши моето изречение до край. ????
Обичам те,Любов!!!Ти ме направи по-добър човек,ти си този,който ме обича,когато най-малко ставам за обичане!Ти си този,който никога не си тръгва от мен,дори и в най-трудните моменти,защото силната и истинската любов оцелява в бурите.Благодаря ти,че те имам." - написа фолк певицата. 

Цветелина Янева също получи невероятен цветен букет. По качения от нея фотос се вижда, че тя е получила цветята още в ранните часове, заедно със сутрешното си кафе. Малко по-късно, тя не пропусна да зарадва своите последователи с бонбонена розова снимка, на която позира с латексова пола, кроп топ с голяма панделка и диамантени обеци на Шанел. 

Биляна Йотовска и Митко Димитров посрещнаха Свети Валентин на Сейшелските острови. Именно от там, двойката публикува приказни кадри. На един от тях, брюнетката стои на брега на Индийския океан, а на пясъка пред нея в сърце е изписано "Б+М=Н".

Звездното семейство на Златка Райкова и Благой Георгиев, по-известен в лайфстайл средите като Джизъса са на романтично пътешествие в Мадрид. Там щастливото семейство изпълни и друга важна "мисия" - хвърлиха пъпа на бебето си на стадион „Сантяго Бернабеу“. 

Антония Петрова и съпругът ѝ предпочетоха да прекарат специалния ден на ски курорт, където Ивайло Батинков я изненада с диамантен пръстен.

С куп цветя и романтична украса се похвали и съпругата на Кристиан Кирилов - певицата Джулия. Утрото на Свети Валентин я посрещна с балони, шоколадови бонбони и кафе, в компанията на любимия мъж и техните домашни любимци. Вечерта също се наситена с емоции за двойката, които не спират да показват любовта си един към друг. "Изпращаме ви много любов, и не забравяйте, че да обичаш и да бъдеш обичан е най - висшето чувство! Както и, че това никога няма да излезе от мода!  Уважавайте се и се подкрепяйте в добро и лошо." - написаха Джулия и Кристиан, като споделиха елегантна романтична снимка. 

Тита получи от приятеля си бял плюшен мечок и балон във формата на сърце с надпис: "Обичам те!". 

Конкурентката й Гери-Никол, пък отбеляза деня на любовта заедно с новото си гадже - боксьорът Дани Илиев. Двамата вече официално обявиха връзката си и изглеждат влюбени и щастливи. 

С букет от цветя се сдоби и примата на фолка - Глория. Нейният любим Йордан Джермански я изненада с червени рози и вечеря в луксозен ресторант в Гърция. 

Половинката на Джулиана Гани - Илиян, пък избра да й поднесе уникален букет от лалета. Блондинката се похвали със снимка в личния си профил, но в текстът към нея пловдивчанката реши да наблегне на друго, ето какво:

"Влюбените празнувахме и бяхме опиянени от щастие! Тази сутрин обаче забелязах, че цяла вечер в социалните мрежи се е водила тежка битка “коя дама е получила най-скъп и най-голям подарък/букет”. Аз пропуснах да се запиша за участие, защото бях с любимите си момчета и бях щастлива! Илиян също се постара да ме включи в играта, но аз му казах, че с едно лале щеше да постигне същия ефект! Дано всички мъже да са получили такъв отговор.. иначе жалко! Обичайте мъжете си, дами! Свети валентин е празника на любовта, а не на социалната мрежа!

П.С. Тагнете ги поне тези мъже от благодарност, дали са по 1000лв за букети..."