Родните звездни смаяха социалните мрежи с празнични снимки. Всички те не пропуснаха да зарадват своите последователи с кадри мили семейни кадри покрай коледната елха и богатата трапеза. 

Усмивки греят по лицата им и въпреки множеството ангажименти и участия, те оставиха работата настрани и се отдадоха на релакс, като се събраха със своите най-близки хора. 

Голяма част от представителите на българския хайлайф изтъкнаха колко е важно за тях да бъдат със семейството си на Коледа. 

Преслава все повече сияе от щастие, а най-светлите празници посрещна заедно със своята първородна дъщеричка Паола и половинката си Павел Лазаров. Певицата и малката Паола позират пред камината вкъщи, а на заден план се вижда и техен общ портрет. 

Мис България 2009 Антония Димитрова-Батинкова и нейното семейство отбелязаха поредицата от празници извън България. Те предпочетоха да избягат от студа в родината и заминаха за топла дестинация, тъй като на споделените кадри позират с летни дрехи. Кое точно е мястото, обаче те не разкриват. 

"Първата Коледа на нашия единствен и неповторим син Благовест Ивайло Батинков! Честито Рождество! Бъдете здрави и благословени! Нека в семействата ви цари любов, топлина, уют, доброта и спокойствие! Нека лицата ви са усмихнати, а сърцата ви истински щастливи! Семейство Батинкови" - написа Антония във Фейсбук профила си. 

"Нашите близки - нашето богатство! Честито Рождество Христово и весели празници ,приятели”, това са благите думи, които написа примата на родния поп фолк Глория. Тя предизвика куп емоции в социалните мрежи със снимката, която споделия в личния си профил. На нея тя е в компанията на майка си и дъщеря й Симона Загорова. Заедно с тях за първа година празнува й новият мъж в живота на Глория - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански. 

Известното семейство Алекс и Дани Петканови също не пропусна да отбележи, че това е първата Коледа за малкия Габриел. Тв водещият и моделът споделиха снимки от празничната си трапеза, както и щастливи мигове, уловени до елхата им. 

Александра изтъкна, че синът й е получил специален подарък от чичо си Христо Стоичков - персонализиран екип с автограф от Лео Меси. 

Николета Лозанова отново избра да прекара коледните и новогодишни празници на екзотично място, далече от България. Този път тя се спря на Виетнам, където е в компанията на Ники Михайлов.

Двамата са се отдали на пълен релакс в тузарския резорт "Four seasons". И този път, плеймейтката изпоти мрежата като публикува горещи снимки. 

"Отделете повече време за семейството си. Бъдете мили с близките си. Дарявайте повече обич и благодарете. На себе си и на всички, които ви обичат. Приказката си я пишем сами. Празниците стават по-празнични, когато сами си ги направим такива. Коледа става по-свята, когато подарим любов. Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете благословени! Весели празници!" - пожела фолк звездата Емилия. Тя сподели поредица от празнични снимки в профила си, заснети сред приказни декори. 

Гери-Никол също застана до празнично украсената елха и типично в неин стил събра хиляди лайкове с коледен стайлинг. Рап певицата заложи на пуловер с интересна щампа и секси червени гащички с панделки. 

"Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи, обичащи и обичани! Нека във всеки дом цари любов, топлина, нежност, спокойствие и уют!" - гласеше нейното пожелание. 

"Най-хубавия коледен подарък не се купува! Весели празници приятели,бъдете здрави и щастливи!" - написа певицата Тита и зарадва почитателите си с мила снимка, на която е заедно със своя племенник. 

С приказни кадри, своето пожелание отправи и Теди Велинова. Въпреки раздялата, на коледната фотосесия присъства и бившата й половинка д-р Ангел Енчев, а двамата изглеждат видимо щастливи. Теди Велинова сподели дълго празнично послание, което породи въпроси в главите на последователите й - дали, пък двамата не са се събрали?

"Честито Рождество Христово!Нека всички бъдем здрави и с добър късмет!!! Нека се опитаме да бъдем по добри,позитивни,усмихнати....Нека се радваме на успехите и щастието на другите,вместо да завиждаме....Нека даваме и помагаме от сърце...без да очакваме отплата...нека имаме повече вяра в себе си...нека даваме сила на близките си, дори и на нас да не ни е останала....И най-важното....ВЯРВАЙТЕ В ЧУДЕСА....ТЕ СЕ СБЪДВАТ....СТИГА ДА ИСКАТЕ..." - написа тя.

Есил Дюран също не пропусна да поздрави всички свои почитатели за празника и сподели мили снимки, на които е заедно със своите близки. 

"Днес е един от най-светлите празници в годината! Не искам да звуча клиширано и да ви пожелавам каквото и да било! Искам само да ви кажа, че ако всички се научим да даряваме на околните любов - всички ще получават любов! 
Всяка година по Коледа се правят равносметки и нови планове, но накрая всичко продължава в познатия ни кръговрат! Дано тази година постави едно ново начало! Дано всички станем по-смирени, по-любящи и по-коректни един към друг!
Весела Коледа, любими мои! Обичам ви!" - написа Джулиана Гани.

Тя също застана пред обектива за коледна снимка, на която позира в салон за красова, в компанията на елха с нестандартна украса. Джулката показва бременно коремче, а съвсем скоро ще й се случи най-голямото чудо! Пловдивчанката ще стане майка за първи път, а двамата с половинката й Илиян Найденов вече издадоха пола на бебчето - момченце.