Пандемията от Covid-19 не успя да помрачи настроението на всички влюбени. Популярни български двойки отбелязаха с много настроение и емоции празника на любовта и виното. 

Една част от родните знаменитости запълниха социалните мрежи с фотоси със сърца, балони и красиви подаръци, а други се отдадоха на романтично бягство от студената реалност у нас и "нагорещиха" мрежата със слънчеви кадри от екзотични дестинации. 

И тази година най-предпочитан се оказа Дубай, но не липсваха и двойки, които избраха да отбележат Свети Валентин у дома или на някои от зимните ни курорти. 

Към Близкия Изток, където в момента жаркото слънце пече ли пече, се отправиха фолк певицата Преслава и нейният любим Павел. 

Брюнетката сподели със своите фенове в Инстаграм кратко видео от плажа и няколко снимки, на които позира с бански и феерична бяла рокля. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

"Честит Свети Валентин! Обичам ви!", гласи краткото послание към поста, събрал над 25 хиляди лайка и множество коментари, изпълнени с комплименти и пожелания.

Дубай е дестинацията, на която се спряха и семейство Батинкови. В компанията на своя син те прекарват повече от незабравимо, а Мис България 2009 успя да накара последователите си да се докоснат дори онлайн до магията на ОАЕ, като сподели голям брой фотоси в личния си акаунт, направени пред най-големите забележителности там.

Батинкови посетиха най-големия аквариум в света, музикалния фонтан, разположен кай небостъргача Бурдж Халифа и други. 

В началото на месец февруари Антония, Ивайло и техният малък наследник се отдадоха и на зимни приключения у нас, като  избраха Боровец и Банско. 

На снежната писта в Пампорово през деня и с романтична вечеря в ресторант Деня на влюбените отбелязаха и поп певицата Тита и нейното гадже ММА боецът Недко Николов. 

Дизайнерката Миглена Каканашева отново отпраши за Дубай, за да отбележи празника. Вместо с гадже обаче, тя вдигна тост с приятелки от града на седемте тепета. Дамите постнаха горещи снимки от плажа, позирайки пред обектива със силно изрязани асиметрични бански костюми. 

С кадри, насред пустинята, лайкове трупа и Златка Райкова, която също се намира в Дубай с любимия си Благой Георгиев още от миналата седмица. Двамата не спират да се наслаждават на живота, обикаляки най-популярните ресторанти и атракции. 

Други популярни у нас лица избраха домашния уют и голямата доза романтика. Хиляди рози, подаръци и балони бяха част от декорите, до които се щракнаха Цветелина Янева, коафьорът Венелин Кондаков и неговата половинка с артистичен псевдоним Ина Галардо. 

Изпълнен с голяма доза романтика бе и празникът за Теди Александрова и Емрах Стораро. Певицата за първи път пусна снимка в мрежата, с която публично призна, че двамата са заедно. Известните фолк изпълнители са заобиколени от сърца и силно се държат за ръце един друг. Теди Александрова тагна Емрах в поста си и сложи емотиконка сърце, с което потвърди плъзналите слухове, че между тях има нещо повече от приятелски и професионални отношения. 

В море от рози потъна и Светлана Гущерова, a Джулиана Гани буквално бе затрупана от куп балони с надпис "Обичам те".

Eмилия и Жорж Башур сюрпризираха с нова фотосесия. Двамата определено изглеждат щастливи и са пример за това, че истинската любов рано или късно връхлита всеки един човек. 

"Любовта не минава,ако е истинска.Ако има любов може да се преодолее всичко.Според мен любовта е много ценен брилянт. Не трябва да го оставяш, ако си го намерил, каквото и да се случва. Няма любов без болка. Според мен любовта си струва всичко. В края на краищата това чувство се случва само един път и то, ако си късметлия", написа Емилия в своя Инстаграм и сподели романтичен черно-бял кадър. 

По-късно в профила и е появиха и още снимки, отново придружени от трогателен текст, както и невероятно красив и огромен букет от червени рози, с който Башур изненада своята любима навръх романтичния празник. 

"Любовта не е празник за ден,а чувство,което е по-силно от един ден,една седмица,един месец......Ако обичате някой,кажете му го сега,иначе моментът просто отминава."

С елегантна снимка лайкове трупаха и изпълнителката Есил Дюран и мъжът на сърцето и. Гласовитата дама предизвика възхищение с облеклото си - изрязана червена рокля, покрита с пайети.

"Всеки момент във времето ни дава шанс да обичаме, да се учим, да мечтаем и да станем повече, отколкото сме предполагали.....Надявам се ,че сте имали прекрасен СВ.Валентин" - гласи написаното от Есил към кадъра. 

Даниел и Алекс Петканови продължават да събират тен и емоции в Доминикана. От ден на ден обаче те трупат негативни реакции от страна на феновете си, а последното видео в профила на бг инфлуенсъра удари тавана на търпението. 

Даниел качи в профила си задните части на Александра, а под публикацията е написал на английски "Любовта е във въздуха".

"Първо разделени, после лудо влюбени, писнахте на всички с лиготиите си", гласи коментар в социалните мрежи по техен адрес. А в други се казва: "Хора, осъзнайте се", "Усещам, че сте на път да си изгубите феновете", "Има деца, които те следват".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)