Известният криминален бос Васил Борчев, по известен с прякора си "Борчо", изпрати дъщеря си абитуриентка. Ая Борчева от Перник , която през 2019 година се закичи с титлата "Lady Bulgaria", публикува снимки с баща си, както и със свои съученици. 

Вместа с рокля, красавицата се появи на завършването си облечена в екстравагантен черен гащеризон, тип чарлстон. Относно прическата, Ая се спря на конска опашка, хваната на крив път и получи редица комплименти за визията си. 

18-годишната ученичка вече има опит в дефилирането и Lady Bulgaria не е първата й победа. Преди време тя е била първенец на още няколко подобни състезания и е повече от сигурно, че предвид атлетичните й форми и в бъдеще ще има изяви в модните среди. 

Баща и Васил Борчев има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той известен с криминалното си досие и непрекъснатите гонки с полицията. През февруари 2009 Борче избяга заедно със съпругата си, а няколко години след като бе обявен за издирване, той сам се предаде на полицията и беше оправдан по всички повдигнати обвинения.